Strakke advertenties ontwerpen voor jouw bedrijf!

Duidelijk een boodschap overbrengen in een opvallende advertentie. Dat doen wij maar alt e graag! Wij van Puike pixels maken voor de plaatselijke ondernemers advertenties online als offline.

 

Verschil tussen Online- en offline-advertenties.  

In de advertentie wereld zijn er twee soorten advertenties. Allereerst de offline-advertenties, die zie je bijv. in de krant, tijdschriften of je lokale verenigingsblad. Het doel is vaak om of je mensen kennis te laten maken met jou bedrijf of juist een bepaalde boodschap over te dragen.

 

Online-advertenties ook wel banners genoemd worden voornamelijk gebruikt op websites. Hier is vaak het doel om mensen naar jouw website te lokken, met bijv. een aantrekkelijke aanbieding.

 

Beide type advertenties hebben een andere insteek hoe je ze moet ontwerpen. Zo is bij een offline-advertentie vaak mogelijk om de informatiedichtheid hoger te hebben dan in een online banner. Hier houden wij ook altijd rekening mee

 

Hulp nodig bij het ontwikkelen van een advertentie?

Wij hebben een zeer brede ervaring in het ontwerpen van advertenties. Van het plaatselijk restaurant tot de grotere wijnboer. Wij zorgen dat de boodschap over komt! Wil je meer informatie neem dan gerust contact met ons op!

Branding

Met de juiste branding maak je van je merk een totaal verhaal. De juiste tools zorgen dat jij een onvergetelijke indruk achterlaat bij potentiele klanten.

Meer informatie

Websites

Een Puike website is een website die focust op traffic en conversie. Kortom een focus op je bezoeker. Wij bouwen onze websites in Wordpress en ons eigen maatwerk systeem Pixel Framework

Meer informatie

Webshop

De perfecte webshop is de winkel die u laat winkelen alsof u in een traffic echte winkel staat. Met deze filosofie gaat Puike pixels aan het werk.

Meer informatie

Marketing

Zichtbaar blijven voor je klanten? Het is een vaak een behoorlijke uitdaging wij van puike pixels helpen je deze zichtbaarheid te realiseren.

Meer informatie
Webshops op maat gemaakt