Magento populairste e-commerce platform 2020


Wij van Puike pixels werken maar al te graag met Magento, en nu blijk een groot deel van Nederland dat ook te doen! Uit een onderzoek van Dutch-Tech Magazine blijkt dat bijna een vijfde deel van de webshops draait op het Magento platform. Na Magento volgen OpenCart en WooCommerce.

 

Wat is Magento.

Magento is een webwinkel platform met een open-source systeem. Het platform leent zich voor B2C, B2B en B2B2C projecten. Echt een ideaal systeem voor het ontwikkelen van jouw webwinkel. Magento biedt naast veel mogelijkheden voor de webshop eigenaren ook veel ontwikkelmogelijkheden voor ons. En daar weten wij bij Puike pixels wel raadt mee. Het grote voordeel is dat je Magento voor elk webshop project kan inzetten. Zeker wanneer je een webshop beheerd die groeiambities heeft. Het is namelijk mogelijk binnen dit platform uit te groeien tot een multistore webshop met een gigantisch assortiment, meerde talen en koppelingen met o.a. boekhoudprogramma’s, leveranciers en logistieke partners zoals bijv. Post-NL. De schaalbaarheid die Magento aanbiedt is de kracht van dit systeem, het maakt niet uit of je een kleine of grote webshop hebt.

 

Waarom vinden wij Magento zo Puik!

  • Schaalbaar
  • Toekomstproof
  • SEO vriendelijk
  • Meertalig
  • Veel functionaliteiten
  • Werkt prettig samen met maatwerk

 

Kunnen wij je helpen?

Wil je overstappen of heb je vragen over Magento? Neem dan contact met ons op, wij kunnen je adviseren en een goed voorstel doen. Wij vinden het ontzettend leuk om nieuw uitdagingen uit aan te gaan en samen met jou te werken aan een nog betere webshop!

Naar boven