Telefoon icoon 0575-700501

Webwinkel

Webwinkel

Bent u opzoek naar een puike webshop? Wij kunnen u daarbij helpen. De perfecte webshop is de winkel die u laat winkelen alsof u in een echte winkel staat. Met deze filosofie gaat Puike pixels aan het werk. Voor een professionele webshop bent u bij ons aan het juiste adres. Wij creëren webshops die vindbaar, veilig en gebruikersvriendelijk zijn. 

 

Vele betaal opties

Wij ondersteunen vele betaalmogelijkheden. Zoals iDeal, PayPal, creditcard, Bankcontact en nog vele andere. Zo weet u zeker dat niemand een sale hoeft te missen!

 diverse betaalopties

Wij hebben ook oplossingen voor de “offline” verkoop

Naast online verkoop is de offline ofwel instore verkoop ook vaak van belang. Wij bieden verschillende pakketten aan die dit mogelijk maken. Hierdoor centraliseer je de verkoop naar één systeem.

 

User center Design

Een webwinkel wordt gemaakt om te verkopen. Het is van belang dat de bezoeker hierin getriggerd wordt. Door de behoeftes van gebruikers in kaart te brengen is het mogelijk om daarop in te spelen.

De behoeftes van een doelgroep zijn te vertalen naar conversie-doelen voor de webwinkel. Van de doelen maken wij wireframes waarmee de gewenste werking van de website wordt bepaald. Uit deze Interaction Designs komen visual designs. In het gehele proces wordt er goed geluisterd naar de gebruikers.

 

Development

Wij bouwen in diverse systemen en altijd volgens de laatste technieken (HTML5, CSS3). Wij hebben ervaring met: Magento, Modx, Joomla en Wordpress. De keuze qua systeem is compleet afhankelijk van de webwinkel behoefte. 

 

Vindbaar zijn in Google

Wij optimaliseren standaard al onze webwinkels voor Google. Niet alleen de gebruikers moet uw website puik vinden ook Google. Wij houden rekening met title tags, headers en de snelheid van je website. 

 

Meer weten?

Neem dan contact met ons op voor een kennismaking om te sparren.