Webshop

Linova Groothandel

Voor Linova Verf & Bladgoud onderhoud Puike pixels de website. Zowel de content als het front-end design. Uitdaging hierin is om de authentieke en vertrouwelijke uitstraling van Linova te handhaven en tegelijkertijd mee te gaan in de nieuwste trends rond e-commerce.

 

Linova is de webshop die vele merken schilders benodigdheden heeft en daarnaast ook nog is gespecialiseerd in de verkoop van bladgoud en verguld materialen. Naast een vertrouwde webshop is Linova.nl ook de plek om veel informatie over duurzame verf, bladgoud en minerale afwerkingen te verkrijgen.  En als of dat nog niet alles is worden er bij Linova ook diverse cursussen gegeven.

 

Ook benieuwd hoe wij je kunnen ondersteunen met het onderhoud van je website, neem dan gerust contact met ons op!

Branding

Met de juiste branding maak je van je merk een totaal verhaal. De juiste tools zorgen dat jij een onvergetelijke indruk achterlaat bij potentiele klanten.

Meer informatie

Websites

Een Puike website is een website die focust op traffic en conversie. Kortom een focus op je bezoeker. Wij bouwen onze websites in Wordpress en ons eigen maatwerk systeem Pixel Framework

Meer informatie

Webshop

De perfecte webshop is de winkel die u laat winkelen alsof u in een traffic echte winkel staat. Met deze filosofie gaat Puike pixels aan het werk.

Meer informatie

Marketing

Zichtbaar blijven voor je klanten? Het is een vaak een behoorlijke uitdaging wij van puike pixels helpen je deze zichtbaarheid te realiseren.

Meer informatie
Webshops op maat gemaakt