Telefoon icoon 06-83259238

Onze werkwijze

Hoe werkt Puikepixels

Of het nou je bedrijfswebsite is of een mailingcampagne Puike pixels werkt vanuit drie onderdelen. Om een project te voltooien kun je uit elk onderdeel één of meerdere diensten kiezen. Samen met een expert van Puike pixels wordt er gekeken naar wat er precies nodig is om jouw project tot een succes te maken. 

Door op deze open manier te werken, krijg je niet alleen een beeld van de werkzaamheden maar is het ook gemakkelijk om het project te schalen naar jouw gewenste budget.  

1

Strategie en conceptStrategie en concept

Vaak ook wel de verkennende fase van het project. In deze fase zullen we heel veel vragen stellen. We willen weten wat je doelen zijn, wie je gebruikers zijn en wat zij nodig hebben.Diensten die hier onder vallen zijn: Site inzichten verkrijgen, concurrentieanalyse, klantonderzoek, Digital consulting en Persona ontwikkeling.
Meer informatie

2

ontwikkelen

Design en creatie

De bouwende fase van het project. Dit kan zijn voor zowel online- als offlineproducten. Wij vinden het belangrijk dat wij samen een succes maken van elk project. Daarom vinden wij jouw input van groot belang. Wij zullen dus al snel dingen laten zien, waarop je ons feedback kan geven. Diensten die onder deze groep vallen hebben een creërend karakter. Van het bouwen tot jouw supergave webshop tot het ontwerpen van flyers.  
Meer informatie

3

Support en marketingSupport en marketing

Wanneer een website is opgeleverd ben je dan klaar? Volgens ons niet, je start pas net! Daarom vinden wij het belangrijk dat wij ook na oplevering kunnen ondersteunen. Denk bijv. aan veiligheidsupdates aan de website. Maar ook marketing gerelateerde onderdelen vallen onder deze groep.  
Meer informatie