Over Puike pixels

Puike Pixels is in 2016 opgericht, met als doel puike pixels te creëren. En daarmee in de branding behoefte van bedrijven te voorzien. Zeker in de begin jaren lag de focus op het bouwen van websites in de bekende CMS-systemen, zoals bijvoorbeeld Wordpress.

 

Later zijn wij ook plug-ins en templates gaan maken voor dit systeem. En niet veel later zijn we begonnen om ook standalone webapplicaties te maken zoals een offerte en sollicitatie systemen.  

 

Sinds 2018 is onze branding en marketing tak behoorlijk gegroeid. Wij maken nu diverse periodiek mailingen, we ontwerpen 5 huis aan huis kranten per week en ondersteunen diverse bedrijven met hun marketing uitingen. Ook op het gebied van web Strategie ondersteunen we diverse bedrijven. Wij Monitoren bezoekersgedrag op websites en dragen daarbij verbeter voorstellen aan om deze websites nog converterende te maken.

 

Vanaf 2019 zijn we begonnen met het ontwikkelen van ons eigen CMS-systeem genaamd Pixel Framework. Het idee hierachter is om nog beter op de behoefte van de eindgebruiker te kunnen inspelen. Door zowel controle te hebben aan de achterkant als de voorkant van een website. Hierdoor is jouw website zorgeloos up to date, en jouw webhosting in ons beheer. Zeker voor mensen die niet veel omkijk willen hebben naar hun website echt een uitkomst.    

 

Ons werk is onder te verdelen in drie categorieën, namelijk: Strategie, Creativiteit en technologie. Ook de volgorde is zeker van belang. Eerst kijken wat willen we willen bereiken op het gebied van branding. Vervolgens, hoe gaan we dit vormgeven? En als laatst iets super gaafs bouwen!

Branding

Met de juiste branding maak je van je merk een totaal verhaal. De juiste tools zorgen dat jij een onvergetelijke indruk achterlaat bij potentiele klanten.

Meer informatie

Websites

Een Puike website is een website die focust op traffic en conversie. Kortom een focus op je bezoeker. Wij bouwen onze websites in Wordpress en ons eigen maatwerk systeem Pixel Framework

Meer informatie

Webshop

De perfecte webshop is de winkel die u laat winkelen alsof u in een traffic echte winkel staat. Met deze filosofie gaat Puike pixels aan het werk.

Meer informatie

Marketing

Zichtbaar blijven voor je klanten? Het is een vaak een behoorlijke uitdaging wij van puike pixels helpen je deze zichtbaarheid te realiseren.

Meer informatie
Webshops op maat gemaakt