Over Puike pixels

Bij Puike pixels ontwerpen en ontwikkelen we doelgerichte websites en applicaties. Dit doen we met een ijzersterke passie voor strategie, creativiteit en technologie.

 

Wij helpen onze klanten steeds de volgende stap te maken in hun digitale aanwezigheid. Daarbij stellen wij bij het ontwikkelen van deze oplossingen zowel het bedrijf als de eindgebruiker centraal.

Strategie, Creativiteit en technologie

Onze werkgebieden zijn onder te verdelen in drie categorieën, namelijk: Strategie, Creativiteit en technologie. Ook de volgorde is zeker van belang. Eerst kijken wat willen we willen bereiken of welke kansen willen we benutten. Vervolgens kijken we hoe dit vorm te geven en welke tools we hiervoor nodig hebben. En als laatst iets super gaafs bouwen!

Wij realiseren onze projecten door goede samenwerkingen met zowel de klant als externe partners. Puike Pixels is de centrale spin binnen jouw digitale projecten.

Visie

Wij zien ons als een partner die het midden- en kleinbedrijf in Nederland en België ondersteund met hun digitale projecten (Websites, Webshops en Marketingactiviteiten). Wij bouwen niet zomaar websites, maar oplossingen op het gebied van communicatie.

Hierbij willen wij onze klanten op alle vlaktes ontzorgen. Geen tekstschrijver? Geen probleem wij kunnen die voor je regelen! Geen hosting? Ook dit kunnen wij voor je regelen. Kortom wij kijken naar het totaal plaatje. En dat plaatje moet uiteindelijk puike pixels zijn!

Korte geschiedenis

Puike Pixels is in 2016 opgericht, met als doel ‘puike’ pixels te creëren. En daarmee in de branding behoefte van bedrijven te voorzien. Zeker in de begin jaren lag de focus op het bouwen van websites in het bekende CMS-systeem Wordpress.

Later zijn wij ook plug-ins en templates gaan maken voor dit systeem. En niet veel later zijn we begonnen om ook standalone webapplicaties te maken zoals een offerte en sollicitatie systemen. 

Sinds 2018 onze branding en marketing tak behoorlijk gegroeid. Wij maken nu diverse periodiek mailingen, we ontwerpen 5 huis aan huis kranten per week en ondersteunen diverse bedrijven met hun marketing uitingen. Ook op het gebied van web Strategie ondersteunen we diverse bedrijven. Wij monitoren bezoekersgedrag op websites en dragen daarbij verbeter voorstellen aan om deze websites nog converterende te maken. Uiteraard voeren wij deze verbetervoorstellen ook uit.

In 2019 zijn we begonnen met de eerste stappen in het ontwikkelen van ons eigen CMS-systeem genaamd Pixel Framework. Het doel is om nog beter op de behoefte van de eindgebruiker te kunnen inspelen. Door zowel controle te hebben aan de achterkant als de voorkant van een website. Hierdoor is jouw website zorgeloos up to date, en jouw webhosting in ons beheer. Zeker voor mensen die niet veel omkijk willen hebben naar hun website één echte uitkomst.

Branding

Met de juiste branding maak je van je merk een totaal verhaal. De juiste tools zorgen dat jij een onvergetelijke indruk achterlaat bij potentiele klanten.

Meer informatie

Websites

Een Puike website is een website die focust op traffic en conversie. Kortom een focus op je bezoeker. Wij bouwen onze websites in Wordpress en ons eigen maatwerk systeem Pixel Framework

Meer informatie

Webshop

De perfecte webshop is de winkel die u laat winkelen alsof u in een traffic echte winkel staat. Met deze filosofie gaat Puike pixels aan het werk.

Meer informatie

Marketing

Zichtbaar blijven voor je klanten? Het is een vaak een behoorlijke uitdaging wij van puike pixels helpen je deze zichtbaarheid te realiseren.

Meer informatie
Webshops op maat gemaakt