Een website precies op jouw behoefte afgesteld!

Dat is Pixel Framework, ons maatwerk content managementsysteem. Het systeem gemaakt voor de content publisher.

branding door puike pixels

De voordelen van Pixel framework

Ons maatwerksoftware heeft vele voordelen, zoals:

Een gebruiksvriendelijk beheer interface

Pixel framework is constant in ontwikkeling. We krijgen veel feedback van onze gebruikers, daardoor optimaliseren we onze software steeds meer. Maar we spelen ook in op trends van externe partijen zoals bijv. Google. Zo zorgen we voor een optimaal gebruikersgemak!

Veiligheid en stabiliteit

Veiligheid vinden wij heel belangrijk. Onze systemen draaien op up-to-date software. Back-ups worden standaard dagelijks gemaakt. En wij monitoren 24/7 onze servers op diverse vitaliteit indicatoren.

De motor onder Pixel Framework is Laravel

Laravel is een open source framework dat geschreven is in de programmeertaal PHP. Laravel staat bekend om de gestructureerde opbouw van de code. En alles is zeer goed gedocumenteerd. Ook biedt het de mogelijkheid om zeer vrij te ontwikkelen.

Laravel kun je zien als een soort blokkendoos, waarmee je de applicatie helemaal op maat kan maken. En één van het belangrijkste blok is ons Pixel Framework. Dit is een pakket aan code die door ons is gemaakt.

Zoekmachine optimalisatie

Het systeem is gemaakt om goed gelezen te worden door de zoekmachines. Maar ook de templates worden supersnel gemaakt. Hierdoor gaan techniek en content hand in hand. Wat samen weer zorgt voor een uitstekende zoekmachine optimalisatie.

Data is van jou!

Wij vinden het belangrijk dat je dit weet. Alle data wat in de database staat is van jou. Je kan dit ook altijd bij ons opvragen.

Automatiseren van processen

Heb je content op een andere site staan en wil je dat dit automatisch wordt gepubliceerd op je eigen website? Of heb je een prijslijst die je elke nacht even wil updaten? Dit soort automatiseringen kunnen wij inbouwen in ons framework.

Meer informatie nodig?

Wat is Pixel framework?

Pixel framework zijn enkele blokken die wij hebben gemaakt voor het Laravel framework. Het vult elkaar perfect aan. Pixel framework heeft een drietal kern blokken:

CMS (Content Publising Systeem)

Het systeem wat content op je site beheerd. Geoptimaliseerd voor gebruikersgemak.

CRM (Klant Relatie Manager)

Het systeem wat het mogelijk maakt om klantgegeven bij te houden. Daarnaast is het CRM-systeem ook aan de website gekoppeld, waardoor het voor klanten ook mogelijk is om via jouw website in hun eigen klantomgeving te zijn.

PIM (Productinformatie Manager)

Verkoop je veel producten en wil je alle informatie op één plek bij elkaar? Dan is on productinformatie systeem de oplossing! Dit systeem maakt het gemakkelijk om allerlei productinformatie met je klanten te delen, zoals: afbeeldingen, klantgroep prijzen, staffelkortingen overzicht.