SEO (Zoekmachine optimalisatie)

Tegenwoordig navigeren gebruikers over het internet met behulp van zoekmachines. Een hoge ranking in Google is cruciaal om ervoor te zorgen dat er nieuwe klanten op je website komen. Met een SEO (search engine optimization) wordt de websites leesbaarheid verbeterd voor een zoekmachines zoals bijv. Google.  

Zoekmachine optimalisatie bestaat grofweg uit drie verschillende onderdelen:

  • Content: Zonder inhoud heb je ook niets om in te zoeken. Niet voor niets wordt er vaak ook wel gezegt: “Content is King”
  • Technische optimalisatie: Het is ook van belang dat zoekmachines je website kan lezen. Het is dus belangrijk dat je website technisch in orde is.
  • Off-site SEO (link building): Kortweg links naar je website toe. Maar ook shares, likes en exosure op social media spelen hierin een rol. Hoe meer ‘natuurlijke’ links naar je website hoe beter deze scoort in een zoekmachine.

Deze dienst werkt het best samen (met al in het verleden vergaarde) site inzichten, van bijv. Google analytics. Hierdoor kan er gemeten worden of het aantal gebruikers vanuit een zoekmachine is toegenomen of niet.

Voordelen:

  • Meer zichtbaarheid, dus een toename in het aantal bezoekers
  • Meer bezoekers uit gewenste doelgroepen, door te focussen op keywords

Branding

Met de juiste branding maak je van je merk een totaal verhaal. De juiste tools zorgen dat jij een onvergetelijke indruk achterlaat bij potentiele klanten.

Meer informatie

Websites

Een Puike website is een website die focust op traffic en conversie. Kortom een focus op je bezoeker. Wij bouwen onze websites in Wordpress en ons eigen maatwerk systeem Pixel Framework

Meer informatie

Webshop

De perfecte webshop is de winkel die u laat winkelen alsof u in een traffic echte winkel staat. Met deze filosofie gaat Puike pixels aan het werk.

Meer informatie

Marketing

Zichtbaar blijven voor je klanten? Het is een vaak een behoorlijke uitdaging wij van puike pixels helpen je deze zichtbaarheid te realiseren.

Meer informatie
Webshops op maat gemaakt