Puike pixels SLA Support

 

De Puike pixels SLA support levels zorgen ervoor dat jij betere én snellere support krijgt op al jouw vragen, problemen en kwesties. Wij werken met SLA-support levels om te zorgen dat elke klant behorend bij zijn puike page pakket de juiste support krijgt. 

 

  Budget Basic Advanced Premium Premium +
Servicepakket Mail-only Hosting Small Hosting Medium Puike page small Site Hosting Big Puike page Premium Site Puike page webshop Puike page Premium webshop
Maximale responsetijd tijdens kantoortijden 24 uur 12 uur 6 uur 4 uur 3 uur
Ticket prioriteit Geen 1 2 3 4
Website ondersteuning* Geen 15 min p/maand 30 min p/maand 1 uur p/maand  1.5 uur p/maand 
Email instelservice Geen Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen

 

Bij onze SLA support levels worden de tickets gesorteerd op prioriteit conform het SLA support level bij jouw pakket. Zo zal een ticket met premium SLA support level dus hoger komen én sneller behandeld worden dan een ticket met een budget SLA support. 

*Website en hack/misbruik ondersteuning

De ondersteuning bij websiteproblemen of malware is niet een gegarandeerde oplossing. De support waar hogere SLA levels recht op hebben houdt in dat we samen met de klant naar het probleem gaan kijken en mee denken over een mogelijke oplossing.

Branding

Met de juiste branding maak je van je merk een totaal verhaal. De juiste tools zorgen dat jij een onvergetelijke indruk achterlaat bij potentiele klanten.

Meer informatie

Websites

Een Puike website is een website die focust op traffic en conversie. Kortom een focus op je bezoeker. Wij bouwen onze websites in Wordpress en ons eigen maatwerk systeem Pixel Framework

Meer informatie

Webshop

De perfecte webshop is de winkel die u laat winkelen alsof u in een traffic echte winkel staat. Met deze filosofie gaat Puike pixels aan het werk.

Meer informatie

Marketing

Zichtbaar blijven voor je klanten? Het is een vaak een behoorlijke uitdaging wij van puike pixels helpen je deze zichtbaarheid te realiseren.

Meer informatie
Webshops op maat gemaakt