Webdesign Apeldoorn

Puike pixels is een digital content creator uit de eeuwen oude Hanzestad Zutphen. Zutphen is centraal gelegen tussen enerzijds Apeldoorn, Deventer en Lochem en anderzijds Arnhem, Dieren en Doetinchem. Hierdoor zit Apeldoorn perfect in ons verzorgingsgebied. 

 

Onze passie is het maken van verschillende digitale oplossingen. Je kan het zo gek niet bedenken en wij maken het. Van het ontwerpen van huisstijlen tot het maken van maatwerk websites. Wij kunnen het! Het doel van Puike pixels is de klant te ondersteunen op het gebied van zijn online presentatie zowel in realisatie als in onderhoud. Wij stellen bij het ontwikkelen van deze oplossingen zowel het bedrijf als de eindgebruiker centraal.

 

Waar staat een puike website voor

‘Less is more’ design

Onze ontwerpers houden rekening met de performance, zoekmachine optimalisatie (SEO) en conversie. Een website moet zijn focus leggen op wat de gebruiker verwacht en niets meer. In onze ogen is hoe simpeler, hoe beter! 

User centered design

Een website wordt gemaakt om te verkopen of te informeren. Het is van belang dat de bezoeker hier in zijn behoefte kan worden voorzien. Dit kan dus een behoefte aan contact zijn, maar natuurlijk ook aan content/ informatie of een aankoop van een product. 

Behoeftes van een doelgroep zijn te vertalen naar conversie-doelen voor de website. Van de doelen maken wij wireframes waarmee de gewenste werking van de website wordt bepaald. Uit deze Interaction Designs komen visual design. In het gehele proces wordt er goed geluisterd naar de gebruikers.

Mobile first

Wij ontwerpen alle website responsive, zodat de gebruikerservaring op een mobiel device optimaal is.  Zeker met de explosieve opkomst van de smartphone worden mobiele websites steeds belangrijker.

Vindbaar zijn in Google

Wij optimaliseren standaard al onze websites voor Google. Niet alleen de gebruikers moet jouw website puik vinden ook Google. Wij houden rekening met title tags, headers en de snelheid van je website.   

 

Meer weten?

Neem dan contact met ons op voor een kennismaking om te sparren of vraag meteen een offerte aan.

In 4 stappen een betere website

Wij vinden het belangrijk om in het gehele ontwikkelproces van jouw website te kunnen ondersteunen. Het start punt is dus ook echt eerst is even de koppen bij elkaar steken om te kijken wat we gaan bouwen.

1

Online strategie bepalen
In deze fase zullen we heel veel vragen stellen. We willen weten wat je doelen zijn, wie je gebruikers zijn en wat zij nodig hebben.

2

Design
Ook wel de creatieve fase van een project. Dit kan zijn voor zowel online- als offlineproducten opleveren. Wij vinden het belangrijk dat wij samen een succes maken van elk project. Daarom vinden wij jouw input ook van groot belang. Wij zullen dus al snel dingen laten zien, waarop je ons feedback kan geven.

3

Creatie
De bouwende fase van het project. Hier duiken wij achter onze computer om onze designs om te zetten naar een product. We laten ook hier graag van ons horen, zeker wanneer we een functionaliteit hebben gebouwd zijn we maar al te nieuwsgierig wat jij ervan vindt!

4

Livegang website
Voorafgaand aan de livegang dubbelchecken wij altijd de website op een paar zaken. Zodat we zeker weten dat de website voldoet aan de wensen. Daarna zetten we de knop om en is de website live.

Contact?

Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht

Wanneer een website is opgeleverd ben je dan klaar? Volgens ons niet, je start pas net! Daarom vinden wij het belangrijk dat wij ook na oplevering kunnen ondersteunen.

Meer informatie

Portfolio

Een overzicht van recente projecten is hier te vinden. Van ontworpen huisstijlen tot maatwerk webdesign.

Bekijk ons portfolio

Van A tot Z

Wij vinden het belangrijk om in het gehele ontwikkelproces van jouw website te kunnen ondersteunen. Het start punt is dus ook echt eerst is even de koppen bij elkaar steken om te kijken wat we moeten bouwen.

En het eindpunt is niet de live gang van de website. Dit is vaak de start, nu gaat het echte werk pas beginnen. Optimaliseren, optimaliseren en optimaliseren!