Webdesign Duiven

Wij van Puike Pixels helpen jou met het realiseren van het webdesign voor jouw bedrijf uit Duiven.

 

Een puike website op maat voor jouw bedrijf in Duiven

Een website die focust op traffic en conversie. Kortom een focus op je bezoeker. Daar houden wij van! Bij het ontwerpen van een website hebben wij drie speerpunten: Gebruikerservaring (UX), Traffic en Conversie.

 

Door een balans te vinden in deze drie punten realiseer je een digitaal visitekaartje voor je bedrijf in Duiven die veel wordt bezocht en tevens ook veel nieuwe leads genereert. Wij ontwikkelen websites waarop de bezoeker doet wat jij wilt.

 

 

In 4 stappen een betere website

Wij vinden het belangrijk om in het gehele ontwikkelproces van jouw website te kunnen ondersteunen. Het start punt is dus ook echt eerst is even de koppen bij elkaar steken om te kijken wat we gaan bouwen.

1

Online strategie bepalen
In deze fase zullen we heel veel vragen stellen. We willen weten wat je doelen zijn, wie je gebruikers zijn en wat zij nodig hebben.

2

Design
Ook wel de creatieve fase van een project. Dit kan zijn voor zowel online- als offlineproducten opleveren. Wij vinden het belangrijk dat wij samen een succes maken van elk project. Daarom vinden wij jouw input ook van groot belang. Wij zullen dus al snel dingen laten zien, waarop je ons feedback kan geven.

3

Creatie
De bouwende fase van het project. Hier duiken wij achter onze computer om onze designs om te zetten naar een product. We laten ook hier graag van ons horen, zeker wanneer we een functionaliteit hebben gebouwd zijn we maar al te nieuwsgierig wat jij ervan vindt!

4

Livegang website
Voorafgaand aan de livegang dubbelchecken wij altijd de website op een paar zaken. Zodat we zeker weten dat de website voldoet aan de wensen. Daarna zetten we de knop om en is de website live.

Contact?

Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht

Wanneer een website is opgeleverd ben je dan klaar? Volgens ons niet, je start pas net! Daarom vinden wij het belangrijk dat wij ook na oplevering kunnen ondersteunen.

Meer informatie

Portfolio

Een overzicht van recente projecten is hier te vinden. Van ontworpen huisstijlen tot maatwerk webdesign.

Bekijk ons portfolio

Van A tot Z

Wij vinden het belangrijk om in het gehele ontwikkelproces van jouw website te kunnen ondersteunen. Het start punt is dus ook echt eerst is even de koppen bij elkaar steken om te kijken wat we moeten bouwen.

En het eindpunt is niet de live gang van de website. Dit is vaak de start, nu gaat het echte werk pas beginnen. Optimaliseren, optimaliseren en optimaliseren!