Telefoon icoon 0575-700501

Webdesign Zutphen

Puik webdesign uit Zutphen

Puike pixels is een webdesigner uit de eeuwen oude Hanzestad Zutphen. Zutphen is centraal gelegen tussen enerzijds Apeldoorn, Deventer en Lochem en anderzijds Arnhem, Dieren en Doetinchem. Hierdoor zit Deventer perfect in ons verzorgingsgebied. 
Webdesign in de hanze stad Zutphen

Onze passie is het maken van verschillende digitale oplossingen. Je kan het zo gek niet bedenken en wij maken het. Van het ontwerpen van huisstijlen tot het designen van maatwerk websites. Wij kunnen het! Het doel van Puike pixels is de klant te ondersteunen op het gebied van zijn online presentatie zowel in realisatie als in onderhoud. Wij stellen bij het ontwikkelen van deze oplossingen zowel het bedrijf als de eindgebruiker centraal.

 

Waar staat een puike website voor?

‘Less is more’ webdesign

Onze ontwerpers houden rekening met de performance, zoekmachine optimalisatie (SEO) en conversie. Een website moet zijn focus leggen op wat de gebruiker verwacht en niets meer. In onze ogen is hoe simpeler, hoe beter! 

User centered webdesign

Een website wordt ontworpen om te verkopen of te informeren. Het is van belang dat de bezoeker hier in zijn behoefte kan worden voorzien. Dit kan dus een behoefte aan contact zijn, maar natuurlijk ook aan content/ informatie of een aankoop van een product. 

Behoeftes van een doelgroep zijn te vertalen naar conversie-doelen voor de website. Van de doelen maken wij wireframes waarmee de gewenste werking van de website wordt bepaald. Uit deze Interaction Designs komen visual design. In het gehele proces wordt er goed geluisterd naar de gebruikers.

Webdesign strategie opzetten in Zutphen

Mobile first

Wij ontwerpen alle website responsive, zodat de gebruikerservaring op een mobiel device optimaal is.  Zeker met de explosieve opkomst van de smartphone worden mobiele websites steeds belangrijker. Dit speelt bij ons dan ook een centrale rol in het webdesign proces. 

Vindbaar zijn in Google

Wij optimaliseren standaard al onze websites voor Google. Niet alleen de gebruikers uit Zutphen moeten jouw website puik vinden ook Google en gebruikers ver buiten Zutphen. Wij houden rekening met title tags, headers en de snelheid van je website.   

Ontwikkelen op behoefte

Wij bouwen in diverse systemen en altijd volgens de laatste technieken (HTML5, CSS3). Wij hebben ervaring met: Magento, Modx en Wordpress. De keuze qua systeem is compleet afhankelijk de website behoefte. Wij kunnen u daar goed in adviseren.

Webdesign analyse opzetten in Zutphen

Bent u opzoek Webwinkel bouwer?

Bent u opzoek naar een puike webshop? Wij kunnen u daarbij helpen uw fysieke winkel in Zutphen ook online zichtbaar te maken. De perfecte webshop is de winkel die u laat winkelen alsof u in een echte winkel staat. Met deze filosofie gaat Puike pixels aan het werk. Voor een professionele webshop bent u bij ons aan het juiste adres. Wij creëren webshops die vindbaar, veilig en gebruikersvriendelijk zijn.

Meer informatie

 

Bent u opzoek na een website opmaat?

Puike Pixels maakt voor u de perfecte website. Een constant vernieuwende internet omgeving vereist steeds weer verandering in hoe u uw de producten presenteert. Puike Pixels werkt met de nieuwste trends omtrent webdesign.

Meer informatie

 

Meer weten?

Wilt u meer weten of even op de koffie komen in Zutphen om te sparren? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking. Uiteraard kunnen wij ook bij u langskomen.  Of bekijk ons portfolio om te zien wat wij voor andere klanten uit de regio Zutphen hebben gedaan.