Telefoon icoon 0575-700501

Webdesign

Webdesign

Een Puike website is een website die focust op traffic en conversie. Kortom een focus op je bezoeker. Bij het ontwerpen van een website hebben wij drie speerpunten: Gebruikerservaring (UX), Traffic en Conversie.

Door een balans te vinden in deze drie punten realiseer je een digitaal visitekaartje die veel wordt bezocht en tevens ook veel nieuw leads genereert. Wij ontwikkelen website waarop de bezoekers doen wat jij wilt.

 website

‘Less is more’ design

Onze ontwerpers houden rekening met de performance, zoekmachine optimalisatie (SEO) en conversie. Een website moet zijn focus leggen op wat de gebruiker verwacht en niets meer. In onze ogen is hoe simpeler, hoe beter!

 

User center Design

Een website wordt gemaakt om te verkopen of te informeren. Het is van belang dat de bezoeker hier in zijn behoefte kan worden voorzien. Dit kan dus een behoefte aan contact zijn, maar natuurlijk ook aan content / informatie of een aankoop van een product.

Behoeftes van een doelgroep zijn te vertalen naar conversie-doelen voor de website. Van de doelen maken wij wireframes waarmee de gewenste werking van de website wordt bepaald. Uit deze Interaction Designs komen visual design. In het gehele proces wordt er goed geluisterd naar de gebruikers.

 

Mobile first

Wij ontwerpen alle website responsive, zodat de gebruikerservaring op een mobiel device optimaal is.  Zeker met de explosieve opkomst van de smartphone worden mobiele websites steeds belangrijker.

Bij Puike pixels zijn bijna 50% van de gebruikers mobiel 

 

Development

Wij bouwen in diverse systemen en altijd volgens de laatste technieken (HTML5, CSS3). Wij hebben ervaring met: Magento, Modx, Joomla en Wordpress. De keuze qua systeem is compleet afhankelijk van de website behoefte.  

Vindbaar zijn in Google

Wij optimaliseren standaard al onze websites voor Google. Niet alleen de gebruikers moet jouw website puik vinden ook Google. Wij houden rekening met title tags, headers en de snelheid van je website.  

 

Meer weten?

Neem dan contact met ons op voor een kennismaking om te sparren of vraag meteen een offerte aan.