Een nieuw
Webshop nodig?

Een Puike webshop is een website die focust op traffic en conversie. Kortom een focus op je bezoeker. Bij het ontwerpen van een website hebben wij drie speerpunten: Conversie Gebruikerservaring (UX)en Traffic optimalisatie.

De perfecte webshop is de winkel die u laat winkelen alsof u in een echte winkel staat. Met deze filosofie gaat Puike pixels aan het werk. Voor een professionele webshop bent u bij ons aan het juiste adres. Wij creëren webshops die vindbaar, veilig en gebruikersvriendelijk zijn.

Hoe gaan wij te werk?

Online strategie bepalen

In deze fase zullen we heel veel vragen stellen. We willen weten wat je doelen zijn, wie je gebruikers zijn en wat zij nodig.

Meer informatie

Design

Ook wel de creatieve fase van een project. Dit kan zijn voor zowel online- als offlineproducten opleveren. Wij vinden het belangrijk dat wij samen een succes maken van elk project. Daarom vinden wij jouw input van ook groot belang. Wij zullen dus al snel dingen laten zien, waarop je ons feedback kan geven.

Meer informatie

Van A tot Z

Wij vinden het belangrijk om in het gehele ontwikkelproces van jouw website te kunnen ondersteunen. Het start punt is dus ook echt eerst is even de koppen bij elkaar steken om te kijken wat we moeten bouwen.

En het eindpunt is niet de live gang van de website. Dit is vaak de start, nu gaat het echte werk pas beginnen. Optimaliseren, optimaliseren en optimaliseren!

Creatie

De bouwende fase van het project. Hier duiken wij achter onze computer om onze designs om te zetten naar een product. We laten ook hier graag van ons horen, zeker wanneer we een functionaliteit hebben gebouwd zijn we maar al te nieuwsgierig wat jij ervan vindt!

Meer informatie

Livegang van de website

Voorafgaand aan de livegang dubbelchecken wij altijd de website op een paar zaken. Zodat we zeker weten dat de website voldoet aan de wensen. Daarna zetten we de knop om en is de website live.

Meer informatie
Onderhoud

Wanneer een webshop is opgeleverd ben je dan klaar? Volgens ons niet, je start pas net! Daarom vinden wij het belangrijk dat wij ook na oplevering kunnen ondersteunen.

Meer informatie

Laatste projecten

Traget driven ontwerpen


Een website wordt gemaakt om te verkopen of te informeren. Het is van belang dat de bezoeker hier in zijn behoefte kan worden voorzien. Dit kan dus een behoefte aan contact zijn, maar natuurlijk ook aan content / informatie of een aankoop van een product. Behoeftes van een doelgroep zijn te vertalen naar conversie-doelen voor de website. Van de doelen maken wij wireframes waarmee de gewenste werking van de website wordt bepaald. Uit deze Interaction Designs komen visual design. In het gehele proces wordt er goed geluisterd naar de gebruikers.

Mobile first


Het meeste internetverkeer komt vanuit de telefoon. Wij ontwerpen alle website responsive, zodat de gebruikerservaring op een mobiel device optimaal is. Zeker met de explosieve opkomst van de smartphone worden mobiele websites is een mobile first website een must!

Bouwen om je doel te bereiken


Wij bouwen in diverse systemen en altijd volgens de laatste technieken (HTML5, CSS3). Wij hebben ervaring met: Laravel, Wordpress en Magento. De keuze qua systeem is compleet afhankelijk van de website behoefte.

Vindbaar zijn!


Wij optimaliseren standaard al onze websites voor zoekmachines zoals Google. Niet alleen de gebruikers moet jouw website puik vinden ook Google. Wij houden rekening met titel tags, headers, de snelheid van je website en nog veel meer. Ook kunnen wij ondersteunen in het optimaliseren van spraak zoekopdrachten.

Kunnen wij
je helpen?

Naar boven