Nieuwe webshop?

De perfecte webshop is de winkel die u laat winkelen alsof u in een echte winkel staat. Met deze filosofie gaat Puike pixels aan het werk.

Voor een professionele webshop bent u bij ons aan het juiste adres. Wij creëren webshops die vindbaar, veilig en gebruikersvriendelijk zijn.

In 4 stappen een betere webshop

Wij vinden het belangrijk om in het gehele ontwikkelproces van jouw online winkel te kunnen ondersteunen. Het start punt is dus ook echt eerst is even de koppen bij elkaar steken om te kijken wat we gaan bouwen.

1

Online strategie bepalen
In deze fase zullen we heel veel vragen stellen. We willen weten wat je doelen zijn, wie je gebruikers zijn en wat zij nodig hebben.

2

Design
Ook wel de creatieve fase van een project. Dit kan zijn voor zowel online- als offlineproducten opleveren. Wij vinden het belangrijk dat wij samen een succes maken van elk project. Daarom vinden wij jouw input ook van groot belang. Wij zullen dus al snel dingen laten zien, waarop je ons feedback kan geven.

3

Creatie
De bouwende fase van het project. Hier duiken wij achter onze computer om onze designs om te zetten naar een product. We laten ook hier graag van ons horen, zeker wanneer we een functionaliteit hebben gebouwd zijn we maar al te nieuwsgierig wat jij ervan vindt!

4

Livegang website
Voorafgaand aan de livegang dubbelchecken wij altijd de website op een paar zaken. Zodat we zeker weten dat de website voldoet aan de wensen. Daarna zetten we de knop om en is de website live.

Contact?

Even voorstellen

Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht

Wanneer een website is opgeleverd ben je dan klaar? Volgens ons niet, je start pas net! Daarom vinden wij het belangrijk dat wij ook na oplevering kunnen ondersteunen.

Meer informatie

Van A tot Z

Wij vinden het belangrijk om in het gehele ontwikkelproces van jouw webshop te kunnen ondersteunen. Het start punt is dus ook echt eerst is even de koppen bij elkaar steken om te kijken wat we moeten bouwen.

En het eindpunt is niet de live gang van de website. Dit is vaak de start, nu gaat het echte werk pas beginnen. Optimaliseren, optimaliseren en optimaliseren!

Portfolio

Een overzicht van recente projecten is hier te vinden. Van ontworpen huisstijlen tot maatwerk webdesign.

Bekijk ons portfolio
hosting op maat

Webhosting?

Hosting kan best ingewikkeld zijn. Daarom kun je bij ons er ook voor kiezen dat wij de hosting voor je beheren.

Meer informatie