Brand Design?

Met de juiste branding maak je van je merk een totaal verhaal. De juiste tools zorgen dat jij een onvergetelijke indruk achterlaat bij potentiele klanten.

Wij van Puike pixels zijn de partner die pixels van het scherm over kunnen zetten naar een prachtig stuk drukwerk, maar ook digitaal laten floreren.

Je Merk voor elkaar!

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat je bedrijf meer een identiteit krijgt. Online en zowel offline moet hier een stroomlijning in zijn, om consistent over te komen tot je klanten. Wij kunnen je hiermee helpen ontwerpen een huisstijl die zowel online als offline te gebruiken is.

Door een bijvoorbeeld een stijlboek te maken van de organisatie is het ook mogelijk om consistent het merk te uiten aan het publiek. In dit stijlboek staan bijv. de verschillende kleuren, lettertypes en het logo voor de organisatie.

Contact?

Portfolio

Een overzicht van recente projecten is hier te vinden. Van ontworpen huisstijlen tot maatwerk webdesign.

Bekijk ons portfolio

Marketing

Wanneer een huisstijl is opgeleverd ben je dan klaar? Volgens ons niet, je start pas net! Wij kunnen ondersteunen in: Mail campagnes, Sociamedia uitingen, SEO optimalisatie en nog veel meer.

Meer informatie

Van A tot Z

Wij vinden het belangrijk om in het gehele ontwikkelproces van jouw merk te kunnen ondersteunen. Het start punt is dus ook echt eerst is even de koppen bij elkaar steken om te kijken wat we neer gaan zetten.

En het eindpunt is niet de lancering van jou Merk. Dit is vaak de start, nu gaat het echte werk pas beginnen!