Professionele Branding?

Met de juiste branding maak je van jouw merk een totaalverhaal. De juiste tools zorgen dat jij een onvergetelijke indruk achterlaat bij potentiële klanten.

Wij van Puike pixels zijn de partner die pixels van het scherm over kunnen zetten naar een prachtig stuk drukwerk, maar ook digitaal laten floreren.

branding door puike pixels

Verteld jouw branding je merkverhaal?

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat je bedrijf meer een identiteit is. Online en zowel offline moet hier een stroomlijning in zijn. Dit om consistent over te komen tot je klanten. Wij kunnen je hiermee helpen. Zo ontwerpen wij huisstijlen die zowel online als offline te gebruiken zijn.

Door een huisstijl handboek te maken, helpen wij kleuren, lettertypes en het logo van jouw organisatie consistent over te laten komen.

Onze 4 stappen naar een huisstijl

Wij vinden het belangrijk om in het gehele ontwikkelproces van jouw huisstijl je te kunnen ondersteunen. Het startpunt is dus ook eerst even met de 'koppen' bij elkaar om te kijken hoe wij jouw merk kunnen positioneren.

1

Verkenning van jouw bedrijf

In de eerst fase zullen we heel veel vragen stellen en onderzoek doen naar de markt en/of product. Uit deze verkenning komt een strategisch plan. We stellen vast welke missie, visie, doelen, USP's en stijl binnen jouw bedrijf er zijn.

2

concept(en) ontwerpen

Ook wel het creatieve deel van het project. Uit onze vorige stap hebben wij veel informatie en inspiratie kunnen halen. Met deze informatie gaan onze ontwerpers aan de gang.

Wij vinden het belangrijk dat wij samen een succes maken van jouw branding. Daarom vinden wij jouw input ook van groot belang. Aan het eind van deze fase presenteren wij een aantal concepten.

3

Uitwerking van het goedgekeurde concept

Ook wel bouwende fase van het project genoemd. Hier duiken wij achter onze computer om onze designs om te zetten naar een huisstijl. We gaan alles nog even extra finetunen, denk dan aan bijvoorbeeld kleuren vaststellen en lettertype gebruik documenteren. Kortom alles zo maken dat jouw branding strak voor elkaar is.

4

Huisstijl handboek opleveren

Nu wij jouw merk helemaal klaar hebben, zetten we de verschillende producten overzichtelijk in een huisstijl handboek. Hierdoor weet iedereen binnen en buiten de organisatie hoe jouw huisstijl eruitziet en moet worden gebruikt.

Kunnen wij je helpen?

    Portfolio

    Een overzicht van recente projecten is hier te vinden. Van ontworpen huisstijlen tot maatwerk webdesign.

    Bekijk ons portfolio