Maatwerk?

Puike pixels is gespecialiseerd in het ontwikkelen van technische maatwerk web oplossingen. Van het automatiseren van bedrijfsprocessen door middel van digitalisering tot geavanceerde offerte systemen.

Wij kunnen uw ideeën digitale werkelijkheid maken door middel van code. Sterker nog, dit vinden wij superleuk! Samen met jou, jouw idee of slimme oplossing vertalen naar bruikbare digitale oplossingen.

maatwerk development door puike pixels

In 4 stappen werken naar een oplossing!

Wij vinden het belangrijk om met onze oplossing ook echt iets toe te voegen. Het startpunt is dus ook echt eerst is even de koppen bij elkaar steken om te kijken wat de oplossing moet gaan oplossen.

1

Behoefte vaststellen
In deze fase zullen we heel veel vragen stellen. Aller eerst stellen we vast wat onze oplossing moet gaan oplossen. Maar ook zijn we benieuwd wie je gebruikers zijn, zo kunnen we de oplossing nog passender maken.

2

Design
Ook wel de creatieve fase van een project. Wij vinden het belangrijk dat wij samen een succes maken van elk project. Daarom vinden wij jouw input van ook groot belang. Wij zullen dus al snel dingen laten zien, waarop je ons feedback kan geven.

3

Ontwikkeling
De bouwende fase van het project. Hier duiken wij achter onze computer om heel veel code te schrijven. We laten ook hier graag van ons horen, zeker wanneer we een functionaliteit hebben gebouwd zijn we maar al te nieuwsgierig wat jij ervan vindt!

4

Livegang uitleg
Voorafgaand aan de livegang dubbelchecken wij altijd de oplossingen op een paar zaken. Zodat we zeker weten dat de oplossing voldoet aan de wensen. Daarna zetten we de knop om en zijn we live!

Meer weten?

Even voorstellen

Wij bouwen met oog op uitbreiding

Wanneer een oplossing af is kan het altijd voorkomen dat er nieuwe onderdelen bij moeten worden gebouwd. Hier houden wij altijd rekening mee.

Portfolio

Een overzicht van recente projecten is hier te vinden. Van ontworpen huisstijlen tot maatwerk webdesign.

Bekijk ons portfolio

Van A tot Z

Wij vinden het belangrijk om in het gehele ontwikkelproces van jouw website te kunnen ondersteunen. Het start punt is dus ook echt eerst is even de koppen bij elkaar steken om te kijken wat we moeten bouwen.

En het eindpunt is niet de live gang van de website. Dit is vaak de start, nu gaat het echte werk pas beginnen. Optimaliseren, optimaliseren en optimaliseren!