Een maatwerk applicatie?

Puike pixels is gespecialiseerd in het ontwikkelen van technische maatwerk weboplossingen. Van het automatiseren van bedrijfsprocessen door middel van digitalisering tot geavanceerde offerte systemen.

Wij kunnen jouw ideeën digitale werkelijkheid maken met code. Sterker nog, dit vinden wij superleuk! Samen met jou, jouw idee of slimme oplossing vertalen naar bruikbare digitale oplossingen.

maatwerk development door puike pixels

Onze 4 stappen naar naar een maatwerk oplossing

Ons startpunt is eerst even de 'koppen' bij elkaar steken om te kijken wat we gaan bouwen.

1

Requirements maatwerk oplossing opstellen

Bij het bouwen van een applicatie gaan we eerst kijken wat de applicatie moet kunnen doen. Hieruit vloeit dan ook een requirement lijst.

2

Technisch ontwerp maatwerk applicatie

Nu we weten wat de applicatie moet kunnen, starten we met het technisch ontwerp. Hier ontwerpen we eigenlijk hoe we de applicatie gaan bouwen.

3

Bouwen van de applicatie

De bouwende fase van het project. Hier duiken wij achter de computer om onze ontwerpen om te zetten naar code. We laten dan ook graag van ons horen, zeker wanneer we een functionaliteit hebben gebouwd zijn we maar al te nieuwsgierig wat jij ervan vindt!

4

Livegang van de applicatie

Voor de livegang testen wij nog een keer alle functionaliteiten van de applicatie. Zo weten we zeker dat de applicatie voldoet aan alle wensen!

Kunnen wij je helpen?

  Portfolio

  Een overzicht van recente projecten is hier te vinden. Van ontworpen huisstijlen tot maatwerk webdesign.

  Bekijk ons portfolio

  Wij bouwen met oog op uitbreiding

  Wanneer een oplossing af is kan het altijd voorkomen dat er nieuwe onderdelen bij moeten worden gebouwd. Hier houden wij altijd rekening mee.

  Van A tot Z

  Wij vinden het belangrijk om in het gehele ontwikkelproces van jouw website te kunnen ondersteunen. Het startpunt is dus ook echt eerst is even de 'koppen' bij elkaar steken om te kijken wat we moeten bouwen.

  En het eindpunt is niet de livegang van de website. Dit is vaak de start, nu gaat het echte werk pas beginnen. Optimaliseren, optimaliseren en optimaliseren!