Webshop laten maken in Zutphen

Puike pixels ontwikkelt en optimaliseert webshops voor bedrijven met een online ambitie. Winkels die focussen op vindbaarheid, conversie en gebruikersgemak! Als ondernemer wil je tenslotte opvallen ten opzichte van je concurrenten en voldoen aan de nieuwste technische ontwikkelingen.

 

Vele betaal opties

Wij ondersteunen vele betaalmogelijkheden. Zoals iDeal, PayPal, creditcard, Bankcontact en nog vele andere. Zo weet u zeker dat niemand een sale hoeft te missen!

 

User center Design

Een webwinkel wordt gemaakt om te verkopen. Het is van belang dat de bezoeker hierin getriggerd wordt. Door de behoeftes van gebruikers in kaart te brengen is het mogelijk om daarop in te spelen.

 

De behoeftes van een doelgroep zijn te vertalen naar conversie-doelen voor de webwinkel. Van de doelen maken wij wireframes waarmee de gewenste werking van de website wordt bepaald. Uit deze Interaction Designs komen visual designs. In het gehele proces wordt er goed geluisterd naar de gebruikers.

 

Vindbaar zijn in Google

Wij optimaliseren standaard al onze webwinkels voor Google. Niet alleen de gebruikers moet uw website puik vinden ook Google. Wij houden rekening met title tags, headers en de snelheid van je website. 

 

Meer weten?

Neem dan contact met ons op voor een kennismaking om te sparren.

In 4 stappen een betere website

Wij vinden het belangrijk om in het gehele ontwikkelproces van jouw website te kunnen ondersteunen. Het start punt is dus ook echt eerst is even de koppen bij elkaar steken om te kijken wat we gaan bouwen.

1

Online strategie bepalen
In deze fase zullen we heel veel vragen stellen. We willen weten wat je doelen zijn, wie je gebruikers zijn en wat zij nodig hebben.

2

Design
Ook wel de creatieve fase van een project. Dit kan zijn voor zowel online- als offlineproducten opleveren. Wij vinden het belangrijk dat wij samen een succes maken van elk project. Daarom vinden wij jouw input ook van groot belang. Wij zullen dus al snel dingen laten zien, waarop je ons feedback kan geven.

3

Creatie
De bouwende fase van het project. Hier duiken wij achter onze computer om onze designs om te zetten naar een product. We laten ook hier graag van ons horen, zeker wanneer we een functionaliteit hebben gebouwd zijn we maar al te nieuwsgierig wat jij ervan vindt!

4

Livegang website
Voorafgaand aan de livegang dubbelchecken wij altijd de website op een paar zaken. Zodat we zeker weten dat de website voldoet aan de wensen. Daarna zetten we de knop om en is de website live.

Contact?

Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht

Wanneer een website is opgeleverd ben je dan klaar? Volgens ons niet, je start pas net! Daarom vinden wij het belangrijk dat wij ook na oplevering kunnen ondersteunen.

Meer informatie

Portfolio

Een overzicht van recente projecten is hier te vinden. Van ontworpen huisstijlen tot maatwerk webdesign.

Bekijk ons portfolio

Van A tot Z

Wij vinden het belangrijk om in het gehele ontwikkelproces van jouw website te kunnen ondersteunen. Het start punt is dus ook echt eerst is even de koppen bij elkaar steken om te kijken wat we moeten bouwen.

En het eindpunt is niet de live gang van de website. Dit is vaak de start, nu gaat het echte werk pas beginnen. Optimaliseren, optimaliseren en optimaliseren!