fbpx

Home » Webshop laten maken in Zutphen

Webshop laten maken in Zutphen

Puike pixels ontwikkelt en optimaliseert webshops voor bedrijven met een online ambitie. Winkels die focussen op vindbaarheid, conversie en gebruikersgemak! Als ondernemer wil je tenslotte opvallen ten opzichte van je concurrenten en voldoen aan de nieuwste technische ontwikkelingen.

Vele betaal opties

Wij ondersteunen vele betaalmogelijkheden. Zoals iDeal, PayPal, creditcard, Bankcontact en nog vele andere. Zo weet u zeker dat niemand een sale hoeft te missen!

User center Design

Een webwinkel wordt gemaakt om te verkopen. Het is van belang dat de bezoeker hierin getriggerd wordt. Door de behoeftes van gebruikers in kaart te brengen is het mogelijk om daarop in te spelen.

De behoeftes van een doelgroep zijn te vertalen naar conversie-doelen voor de webwinkel. Van de doelen maken wij wireframes waarmee de gewenste werking van de website wordt bepaald. Uit deze Interaction Designs komen visual designs. In het gehele proces wordt er goed geluisterd naar de gebruikers.

Vindbaar zijn in Google

Wij optimaliseren standaard al onze webwinkels voor Google. Niet alleen de gebruikers moet uw website puik vinden ook Google. Wij houden rekening met title tags, headers en de snelheid van je website. 

Meer weten?

Neem dan contact met ons op voor een kennismaking om te sparren.