Een nieuwe
Website nodig?

Een Puike website is een website die focust op traffic en conversie. Kortom een focus op je bezoeker. Bij het ontwerpen van een website hebben wij drie speerpunten: Gebruikerservaring (UX), Traffic en Conversie.

Door een balans te vinden in deze drie punten realiseer je een digitaal visitekaartje die veel wordt bezocht en tevens ook veel nieuw leads genereert. Wij ontwikkelen website waarop de bezoekers doen wat jij wilt.

Hoe gaan wij te werk?

Online strategie bepalen

In deze fase zullen we heel veel vragen stellen. We willen weten wat je doelen zijn, wie je gebruikers zijn en wat zij nodig.

Meer informatie

Design

Ook wel de creatieve fase van een project. Dit kan zijn voor zowel online- als offlineproducten opleveren. Wij vinden het belangrijk dat wij samen een succes maken van elk project. Daarom vinden wij jouw input van ook groot belang. Wij zullen dus al snel dingen laten zien, waarop je ons feedback kan geven.

Meer informatie

Van A tot Z

Wij vinden het belangrijk om in het gehele ontwikkelproces van jouw website te kunnen ondersteunen. Het start punt is dus ook echt eerst is even de koppen bij elkaar steken om te kijken wat we moeten bouwen.

En het eindpunt is niet de live gang van de website. Dit is vaak de start, nu gaat het echte werk pas beginnen. Optimaliseren, optimaliseren en optimaliseren!

Creatie

De bouwende fase van het project. Hier duiken wij achter onze computer om onze designs om te zetten naar een product. We laten ook hier graag van ons horen, zeker wanneer we een functionaliteit hebben gebouwd zijn we maar al te nieuwsgierig wat jij ervan vindt!

Meer informatie

Livegang van de website

Voorafgaand aan de livegang dubbelchecken wij altijd de website op een paar zaken. Zodat we zeker weten dat de website voldoet aan de wensen. Daarna zetten we de knop om en is de website live.

Meer informatie
Onderhoud

Wanneer een website is opgeleverd ben je dan klaar? Volgens ons niet, je start pas net! Daarom vinden wij het belangrijk dat wij ook na oplevering kunnen ondersteunen.

Meer informatie

Veel gestelde vragen

Hier is lastig één antwoord op te geven. Een website wordt geoffreerd op basis van de behoefte van het project. Elke website is uniek en vraagt om verschillende componenten. Ons kleinste pakketten starten al vanaf 600 euro. Neem gerust contact met ons op via hello@puikepixels.com voor meer informatie.

Ons standaard ontwikkeltijd is 3 tot 6 weken, maar dit hangt natuurlijk wel af van de grote en complexiteit van het project. Ook hangt de oplevertijd af van hoe snel jij ons de vereiste informatie kan geven. Denk bijv. teksten en hosting gegevens.

Nee! Dat is niet nodig, wij communiceren via mail, telefoon of online tools zoals Skype of Zoom. Kortom wat jij het makkelijkste vindt!

Ja! Elke website die wij bouwen is zelf te beheren en te updaten. Je krijgt vol toegang aan de achterkant van de website. Zo kan je gemakkelijk berichten aanmaken, foto’s uploaden en nog veel meer! Maar wij raden wel aan om een professional de meer complexe onderdelen te updaten zoals bijv. plugins, design of structurele veranderingen. Onderhoud bieden wij ook aan, wij hebben hier diverse pakketten voor.

Wij kunnen je helpen met het onderhouden van je website. Ook kun je ervoor kiezen om het zelf te doen. Kortom de keuze is 100% aan jou! Naast dat wij diverse pakketten hebben, is het ook mogelijk om op oproepbasis onderhoud door ons te laten uitvoeren. Hier rekenen wij ons uurtarief van €67,50 (excl.) voor.

We kunnen je helpen met webhosting. Hier hebben wij diverse pakketten voor. Ook is het mogelijk dat je de hosting helemaal zelf beheert. Wij raden dan aan om te kijken bij bijv. Vimexx of TransIp.

Ja, wij werken er hard aan dat de website op elk gebruikelijk device en browser het goed doet.

Veel. Wij vinden jouw feedback cruciaal in het design en ontwikkelproces. Wij starten met het stellen van veel vragen. Dit is om een perfect beeld van jouw wensen te krijgen.

Nee, we bouwen ook aan ons eigen platform Puikepage en ons maatwerk platform Pixelframework. Wel zijn de meeste van onze websites in Wordpress gemaakt.

Wij zijn maar één email of telefoontje van je weg. Kortom neem gerust contact op en wij kunnen je helpen. Ons team vindt het belangrijk om een long-term relatie met onze klanten op te bouwen.

Wij bouwen de website standaard wel met de tools om SEO te kunnen uitvoeren. Alle items op de site kunnen dus wel worden gezien door Google, maar dit betekent niet dat je automatisch op plek 1 staat. Hiervoor moet je ook echt gaan optimaliseren. Wij hebben hier wel SEO-pakketten voor.

Mail ons via hello@puikepixels.com of bel ons op 0575 700501

Kunnen wij
je helpen?

Traget driven ontwerpen

Een website wordt gemaakt om te verkopen of te informeren. Het is van belang dat de bezoeker hier in zijn behoefte kan worden voorzien. Dit kan dus een behoefte aan contact zijn, maar natuurlijk ook aan content / informatie of een aankoop van een product. Behoeftes van een doelgroep zijn te vertalen naar conversie-doelen voor de website. Van de doelen maken wij wireframes waarmee de gewenste werking van de website wordt bepaald. Uit deze Interaction Designs komen visual design. In het gehele proces wordt er goed geluisterd naar de gebruikers.

Mobile first

Het meeste internetverkeer komt vanuit de telefoon. Wij ontwerpen alle website responsive, zodat de gebruikerservaring op een mobiel device optimaal is. Zeker met de explosieve opkomst van de smartphone worden mobiele websites is een mobile first website een must!

Bouwen om je doel te bereiken

Wij bouwen in diverse systemen en altijd volgens de laatste technieken (HTML5, CSS3). Wij hebben ervaring met: Laravel, Wordpress en Magento. De keuze qua systeem is compleet afhankelijk van de website behoefte.

Vindbaar zijn!

Wij optimaliseren standaard al onze websites voor zoekmachines zoals Google. Niet alleen de gebruikers moet jouw website puik vinden ook Google. Wij houden rekening met titel tags, headers, de snelheid van je website en nog veel meer. Ook kunnen wij ondersteunen in het optimaliseren van spraak zoekopdrachten.

Naar boven