Nieuwe website?

Een Puike website is een website die focust op traffic en conversie. Kortom een focus op je bezoeker. Bij het ontwerpen van een website hebben wij drie speerpunten: Gebruikerservaring (UX), Traffic en Conversie.

Door een balans te vinden in deze drie punten realiseren wij een digitaal visitekaartje die veel wordt bezocht en tevens ook veel nieuwe leads genereert. Wij ontwikkelen websites waarop de bezoekers doen wat jij wil.

In 4 stappen een betere website

Wij vinden het belangrijk om in het gehele ontwikkelproces van jouw website te kunnen ondersteunen. Het startpunt is dus ook eerst is even de 'koppen' bij elkaar steken om te kijken wat we gaan bouwen.

1

Online strategie bepalen

In de eerste fase zullen we heel veel vragen stellen. Zo komen wij precies te weten wat jouw doelen zijn en wat je gebruikers nodig hebben.

Ons doel is om te bepalen wat we gaan bouwen om jouw online doel te bereiken.

2

Het design ontwerpen

Ook wel de creatieve fase van het project. We weten nu waar onze stip op de horizon is. En met deze informatie gaan onze ontwerpers aan de gang.

Wij vinden het belangrijk dat wij samen een succes maken van elk project. Daarom vinden wij jouw input ook van groot belang.

3

Bouwen van de website

De bouwende fase van het project. Hier duiken wij achter de computer om onze designs om te zetten naar een product. We laten ook hier graag van ons horen, zeker wanneer we een functionaliteit hebben gebouwd, zijn we maar al te nieuwsgierig wat jij ervan vindt!

4

Livegang van de website

Voorafgaand aan de livegang dubbelchecken wij altijd de website op een paar zaken. Zodat we zeker weten dat de website voldoet aan de wensen. Daarna zetten we de knop om en is de website live.

Kunnen wij je helpen?

Portfolio

Een overzicht van recente projecten is hier te vinden. Van ontworpen huisstijlen tot maatwerk webdesign.

Bekijk ons portfolio

Even voorstellen

Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht

Wanneer een website is opgeleverd ben je dan klaar? Volgens ons niet, je start pas net! Daarom vinden wij het belangrijk dat wij ook na oplevering kunnen ondersteunen.

Meer informatie

Veel gestelde vragen over webdesign

1. Hoeveel rekenen jullie voor het bouwen van een website?

Hier is lastig een antwoord op te geven. Een website wordt geoffreerd op basis van de behoefte van het project. Elke website is uniek en vraagt om verschillende componenten. Onze basis websites starten vanaf 700 euro. Neem gerust contact met ons op via hello@puikepixels.com voor meer informatie.

2. Hoelang duurt het voordat mijn website af is?

Ons standaard ontwikkeltijd is 3 tot 6 weken, maar dit hangt natuurlijk wel af van de grote en complexiteit van de website. Ook hangt de oplevertijd af van hoe snel jij ons de vereiste informatie kan geven. Denk bijv. teksten en hostinggegevens.

3. Moet ik in Zutphen zijn om goed met jullie te kunnen samenwerken?

Nee! Dat is niet nodig, wij communiceren via mail, telefoon of online tools zoals Skype of Zoom. Kortom wat jij het makkelijkste vindt!

4. Kan ik mijn website zelf updaten?

Ja! Elke website die wij bouwen is zelf te beheren en te updaten. Je krijgt volledige toegang aan de achterkant van de website. Zo kan je gemakkelijk berichten aanmaken, foto’s uploaden en nog veel meer!

 

Maar wij raden wel aan om een professional de meer complexe onderdelen te updaten. Zoals bijvoorbeeld: plugins, design of structurele veranderingen.  Onderhoud bieden wij ook aan, wij hebben hier diverse onderhoudspakketten voor.

5. Onderhouden jullie de website voor ons?

Wij kunnen je helpen met het onderhouden van je website. Ook kun je ervoor kiezen om het zelf te doen. Kortom de keuze is 100% aan jou!

 

 Naast dat wij diverse pakketten hebben, is het ook mogelijk om op oproepbasis onderhoud door ons te laten uitvoeren. Lees hier meer over onze onderhoudspakketten.

 

6. Zorgen jullie voor de hosting en het domein?

Ja dat kunnen wij! We helpen graag met het juiste webhosting pakket uit te zoeken. Hier hebben wij diverse pakketten voor. Lees hier meer over onze hostingpakketten

7. Wordt mijn website mobiel vriendelijk?

Ja, wij werken er hard aan dat de website op elk gebruikelijk device en browser het goed doet.

8. Hoeveel invloed heb ik op het proces?

Veel. Wij vinden jouw feedback cruciaal in het design en ontwikkelproces. Wij starten met het stellen van veel vragen. Dit is om een perfect beeld van jouw wensen te krijgen.

 

Ook hebben wij een tweetal feedback momenten. Dit zijn de momenten waarop je ons kan zeggen wat je ervan vindt.

9. Maken jullie alleen maar Wordpress websites?

Nee, we bouwen ook aan ons eigen platform Pixel Framework. Dit platform gebruiken we voor onze complexe maatwerk projecten. Denk bijv. aan websites die moeten integreren op al bestaande oplossingen. Wel zijn de meeste van onze websites in Wordpress gemaakt.

 

Wij vinden dat het platform moet aansluiten op jouw wensen!

10. Ik heb hulp nodig nadat mijn website al een tijdje online is, wat moet ik doen?

Wij zijn maar één email (hello@puikepixels.com) of telefoontje (0575 501700) van je weg. Kortom neem gerust contact op en wij kunnen je helpen. Ons team vindt het belangrijk om een long-term relatie met onze klanten op te bouwen.

11. Is de website inclusief SEO (zoekmachine optimalisatie)?

Wij bouwen de website standaard wel met de tools om SEO te kunnen uitvoeren. Alle items op de site kunnen dus wel worden gezien door Google, maar dit betekent niet dat je automatisch op plek 1 staat. Hiervoor moet je ook echt gaan optimaliseren.

12. Werken jullie ook met kleine of nieuwe bedrijven?

Ja, het maakt ons niet uit! Wij zien elke opdracht als een leuke uitdaging.

13. Hoe starten we?

Mail ons via hello@puikepixels.com of bel ons op 0575 700501

Van A tot Z

Wij vinden het belangrijk om in het gehele ontwikkelproces van jouw website te kunnen ondersteunen. Het startpunt is dus ook echt eerst is even de 'koppen' bij elkaar steken om te kijken wat we moeten bouwen.

En het eindpunt is niet de livegang van de website. Dit is vaak de start, nu gaat het echte werk pas beginnen. Optimaliseren, optimaliseren en optimaliseren!

Webhosting?

Hosting kan best ingewikkeld zijn. Daarom kun je bij ons er ook voor kiezen dat wij de hosting voor je beheren.

Meer informatie
hosting op maat