Nieuwe website?

Een Puike website is een website die focust op traffic en conversie. Kortom een focus op je bezoeker. Bij het ontwerpen van een website hebben wij drie speerpunten: Gebruikerservaring (UX), Traffic en Conversie.

Door een balans te vinden in deze drie punten realiseren wij een digitaal visitekaartje die veel wordt bezocht en tevens ook veel nieuwe leads genereert. Wij ontwikkelen websites waarop de bezoekers doen wat jij wil.

In 4 stappen een betere website

Wij vinden het belangrijk om in het gehele ontwikkelproces van jouw website te kunnen ondersteunen. Het startpunt is dus ook eerst is even de 'koppen' bij elkaar steken om te kijken wat we gaan bouwen.

1

Online strategie bepalen

In de eerste fase zullen we heel veel vragen stellen. Zo komen wij precies te weten wat jouw doelen zijn en wat je gebruikers nodig hebben.

Ons doel is om te bepalen wat we gaan bouwen om jouw online doel te bereiken.

2

Het design ontwerpen

Ook wel de creatieve fase van het project. We weten nu waar onze stip op de horizon is. En met deze informatie gaan onze ontwerpers aan de gang.

Wij vinden het belangrijk dat wij samen een succes maken van elk project. Daarom vinden wij jouw input ook van groot belang.

3

Bouwen van de website

De bouwende fase van het project. Hier duiken wij achter de computer om onze designs om te zetten naar een product. We laten ook hier graag van ons horen, zeker wanneer we een functionaliteit hebben gebouwd, zijn we maar al te nieuwsgierig wat jij ervan vindt!

4

Livegang van de website

Voorafgaand aan de livegang dubbelchecken wij altijd de website op een paar zaken. Zodat we zeker weten dat de website voldoet aan de wensen. Daarna zetten we de knop om en is de website live.

Kunnen wij je helpen?

  Portfolio

  Een overzicht van recente projecten is hier te vinden. Van ontworpen huisstijlen tot maatwerk webdesign.

  Bekijk ons portfolio

  Even voorstellen

  Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht

  Wanneer een website is opgeleverd ben je dan klaar? Volgens ons niet, je start pas net! Daarom vinden wij het belangrijk dat wij ook na oplevering kunnen ondersteunen.

  Meer informatie

  Van A tot Z

  Wij vinden het belangrijk om in het gehele ontwikkelproces van jouw website te kunnen ondersteunen. Het startpunt is dus ook echt eerst is even de 'koppen' bij elkaar steken om te kijken wat we moeten bouwen.

  En het eindpunt is niet de livegang van de website. Dit is vaak de start, nu gaat het echte werk pas beginnen. Optimaliseren, optimaliseren en optimaliseren!

  Webhosting?

  Hosting kan best ingewikkeld zijn. Daarom kun je bij ons er ook voor kiezen dat wij de hosting voor je beheren.

  Meer informatie
  hosting op maat